Container

Kvalitets fokuserede vognmænd

about
Nem & professionel

Udlejning og levering af containere

Privat eller firmaflytning?

Vi hjælper hele vejen

Gode priser

Garanti for høj kvalitet og god service

Container

Nem, professionel udlejning og levering af containere

Hos Per Hansen Vognmandsforretning kan vi klare alt med affalds- og skibscontainere. Vi tilbyder en nem og professionel levering og afhentning af containerne, og alle affalds- og skibscontainere er udvalgt ud fra høje kvalitetskrav, der blandt andet omfatter brugervenlighed og prisvenlighed. Vores kvalitetssikre udvalg hjælper med sikkerhed dig eller din virksomhed til at løse den opgave, i står med. Vi tilbyder affalds- og skibscontainere til både private såvel som erhvervskunder.

Sikkert og enkelt

Som en erfaren, professionel vognmandsforretning garanter vi, at alle containere bliver afhentet og leveret til tiden. Vi sørger for, at enhver container er i stand til at opfylde kundernes behov, så du altid får den bedst mulige løsning på dit projekt.

Har du brug for mere viden?

Vil du vide mere om, hvad vi hos Per Hansen kan tilbyde dig, når det drejer sig om containerløsninger? Så er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Med base i Nykøbing Sj. har vi mange kunder over alt i Odsherred Kommune, og vi er en ideel samarbejdspartner for dig uanset hvor i Vestsjælland, du befinder dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med den container, der dækker dine behov.

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os