Ring til os på: 40 27 48 80

Alt inden for nedbrydning

Hos Per Hansen Vognmandsforretning hjælper vi dig med alt inden for nedbrydning. Vi løser både små og store nedbrydningsopgaver, og vores erfarne, kompetente medarbejdere sikrer dig altid en sikker løsning, der foregår hurtigt og effektivt. Stalde eller skure samt gamle huse eller sommerhuse, der skal renoveres, er blandt andet eksempler på, hvad vi ofte nedbryder.

 

Grundigt og veludført arbejde

Med os som samarbejdspartner, kan du altid forvente en sikker udførsel af dit projekt. Vi har maskinerne og erfaringen til altid at udføre grundigt arbejde i høj kvalitet. Derfor har du ingen bekymringer, når vi udfører nedbrydningen. Vi sørger også for, at alle sikkerhedsregler og miljøregler er på plads, så vi overholder alle de kvalitetsprocedurer som stilles til nedbrydningsprojektet.

 

Vi hjælper også med udgravning

Ønsker du at få gravet ud til ny terrasse eller swimmingpool, har vi også maskinerne og erfaringen til at hjælpe dig med det. Vi er derfor også en sikker løsning, når du søger hjælp til udgravning.

 

Giv os et kald - vi hjælper med nedbrydning i Nykøbing Sj., Odsherred samt resten af Vestsjælland

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit nedbrydningsprojekt. Vi er beliggende i Nykøbing Sj. og hjælper specielt mange kunde inden for Odsherred Kommune. Vi hjælper dig naturligvis uanset hvor i Vestsjælland, du befinder dig.

Per Hansen Vognmandforretning

Højbyvej 14, 4500 Nykøbing SJ

40 27 48 80