Slamsugning

Kvalitets fokuserede vognmænd

about
Nem & professionel

Udlejning og levering af containere

Privat eller firmaflytning?

Vi hjælper hele vejen

Gode priser

Garanti for høj kvalitet og god service

Slamsugning

Måske du har problemer med dit kloaksystem og har brug for en stærk og effektiv slamsuger? Hos Per Hansen Vognmandsforretning står vi altid klar til at tilbyde dig hurtig og effektiv hjælp med vores slamsuger. Vi kan tilbyde nye såvel som eksisterende kunder optimale løsninger, når der skal fjernes skidt fra sommerhuset, helårshuset eller et helt andet sted. Med base i Nykøbing Sj. hjælper specielt mange kunde inden for Odsherred Kommune, og vi slamsuger på hele Vestsjælland.

 

Fleksibel vognmandsforretning med moderne slamsuger

Vi er hos Per Hansen Vognmandsforretning i stand til at hjælpe dig med dine akutte problemer med meget kort varsel. Før vi går i gang med slamsugningen, sørger vi altid for at vurdere opgavens omfang, så vi er i stand til at skabe den bedst mulige løsning for både dine kloakker og din økonomi. Opgaven foretages naturligvis af dygtige medarbejdere og en moderne slamsuger, der altid sikrer gode resultater. Kundetilfredshed er altid en selvfølge for os.

 

Ring i dag

Hvis du søger professionel hjælp til slamsugning, er du mere end velkommen til at kontakte Per Hansen Vognmandsforretning i dag. Vi er den rigtige samarbejdspartner for dig, når du ringer efter professionel hjælp i hele Vestsjælland. Vi er frem til at høre nærmere fra dig.

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os